HOTEL ATRION – ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ATRION

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου ΑΤΡΙΟΝ είναι μεγάλα, άνετα φωτεινά και όλα διαφορετικά διακοσμημένα μεταξύ τους. Όλα προσφέρουν, υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, τηλέφωνο, δωρεάν Wi-Fi internet, μπάνιο, και είναι ιδιαίτερα όμορφα διακοσμημένα.

Η παράδοση δίνει ένα γλυκό φιλί την λιτή πολυτέλεια. Kαθίστε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί, ή απολαύστε από το μπαλκόνι την απέραντη καταπράσινη θέα, που καταλήγει στο βαθύ μπλε του Θερμαϊκού.

SUPERIOR ΔΩΜΑΤΙΑ 18 – 20 τ.μ.

Τα Superior δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου ATRION διαθέτουν όλα τζάκι και συνδυάζουν παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Δείτε τα Superior δωμάτια icon

ΔΩΜΑΤΙΑ DELUXE 20 – 25 τ.μ.

Τα Deluxe δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου ATRION διαθέτουν όλα τζάκι και συνδυάζουν παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Δείτε τα Deluxe δωμάτια icon

JUNIOR SUITE ΣΟΦΙΤΑ – 30 τ.μ.

Οι Loft Junior Suites του ξενοδοχείου ATRION αποτελούν άκρως ρομαντική επιλογή διαμονής μιας και βρίσκονται στη σοφίτα του κτιρίου και προσφέρουν ιδιαίτερη θαλπωρή και ζεστασιά. Υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι οι παραδοσιακές τζακόσομπες. Μπαλκονάκια με υπέροχη θέα στο μαγευτικό τοπίο. Το μπάνιο περιλαμβάνει καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Δείτε την Junior Suite Σοφίτα icon

ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ – 30 τ.μ.

Ευρύχωρη και άνετη Σουίτα με τζάκι του ξενοδοχείου ATRION, υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση. Διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Δείτε τη Σουίτα με Τζάκι icon

Deluxe Suite – Υδρομασάζ – 50 τ.μ.

Ιδανική επιλογή πολυτελούς διαμονής. Μία υπέροχη Σουίτα η οποία προσφέρει υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, μπανιέρα με υδρομασάζ και υπέροχη θέα. Άνετες, μεγάλες βεράντες με υπέροχη θέα μέχρι το Θερμαϊκό κόλπο από τη μία πλευρά αλλά και τον επιβλητικό Όλυμπο από την άλλη. Διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Δείτε τη Deluxe Suite – Υδρομασάζ icon

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ATRION

Μπαρ, Κήπος, Ανελκυστήρας, Χώρος φύλαξης αποσκευών.

Υπηρεσίες

Υπηρεσία δωματίου, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο (με χρέωση).

Ίντερνετ

Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Πάρκινγκ

Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν. Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, η κράτηση δεν είναι εφικτή.

Κατοικίδια ζώα

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες

Visa, Euro/Mastercard. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη.