ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου το συναντάμε στη βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων Ορέων, στη θέση «Παπά Χωράφι», και σε υψόμετρο 1450μ. Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία με καταπληκτική θέα προς τον Όλυμπο και τον Αλιάκμονα. Απέχει μόλις 8 χλμ. από το γραφικό χωριό Ελατοχώρι, 36 χλμ. από την Κατερίνη ,474 χλμ. από την Αθήνα, 105χλμ από την Θεσσαλονίκη και 120χλμ από την Λάρισα.

Αν και είναι ένα σχετικά καινούριο χιονοδρομικό κέντρο, έχει γίνει δημοφιλή στους λάτρεις των χειμερινών σπορ, οι οποίοι και κατακλύζουν τις πίστες του. Γεγονός που οφείλεται τόσο στις άρτιες υποδομές του κέντρου όσο και στην υπέροχη φύση που το περιβάλει.

Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου περιλαμβάνουν 10 πίστες με κυμαινόμενη υψομετρική διαφορά και με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας ώστε να ικανοποιούνται τόσο οι έμπειροι και απαιτητικοί σκιέρ, όσο και οι αρχάριοι που πρωτοδοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στο δημοφιλέστερο χειμερινό σπορ. Επίσης, λειτουργεί μια πίστα για snowboard και μια για έλκηθρα. Το συνολικό μήκους που έχουν οι πίστες και το δίκτυο των χιονο-διαδρόμων που τις συνδέει μεταξύ τους, ξεπερνάει τα 12.000 μ.

Στην βάση του Χιονοδρομικού κέντρου υπάρχει, ένα καινούργιο διώροφο σαλέ, το οποίο διακρίνεται για την μοντέρνα αισθητική του, η οποία εναρμονίζεται με το περιβάλλον. Επίσης, υπάρχουν καταστήματα πώλησης και ενοικίασης εξοπλισμού και ειδών χιονοδρομίας και σχολή σκι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χιονοδρομικό κέντρο λειτουργεί και ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για πρώτες βοήθειες με μόνιμο γιατρό σε καθημερινή βάση.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΠΙΕΡΙΑ,ELATOHORI,ELATOXORI,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ,ΣΑΟΥΝΑ,ΣΠΑ,SPA,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΣΠΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ελατοχωρι ξενωνες.ελατοχωρι καιρος,ελατοχωρι ξενοδοχεια,ελατοχωρι χαρτης,ελατοχωρι ινδιανικο χωριο,ελατοχωρι ξενωνες,ελατοχωρι πιεριας χαρτης.ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ATRION ξενοδοχείο ATRION στο παλιό ελατοχώρι πιερίας ΚΑΤΕΡΙΝΗ. elatohori greece ξενώνας στο ελατοχώρι ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ελατοχώρι,ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ,ATRION HOTEL,ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ATRION ξενοδοχείο ATRION στο παλιό ελατοχώρι πιερίας ΚΑΤΕΡΙΝΗ. elatohori greece ξενώνας στο ελατοχώρι ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ελατοχώρι,ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ,ATRION HOTEL,ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΠΙΕΡΙΑ,ELATOHORI,ELATOXORI,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ,ΣΑΟΥΝΑ,ΣΠΑ,SPA,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΣΠΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ,ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ελατοχωρι ξενωνες.ελατοχωρι καιρος,ελατοχωρι ξενοδοχεια,ελατοχωρι χαρτης,ελατοχωρι ινδιανικο χωριο,ελατοχωρι ξενωνες,ελατοχωρι πιεριας χαρτης