ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΤΡΙΟΝ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ. Το Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας αποτελεί έναν από τους ωραιότερους ορεινούς προορισμούς όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της χώρας. Δεν είναι τυχαίο πως «οι εννέα Πιερίδες Μούσες, προστάτιδες της ποίησης, της μουσικής, του τραγουδιού και του χορού τόσο πολύ μαγεύτηκαν από το θαυμάσιο περιβάλλον των Πιερίων, ώστε παρέμεναν για πάντα στην περιοχή αυτή και το μελωδικό τραγούδι τους, αντηχούσε στις βουνοκορφές και στα φαράγγια». Η μαγευτική θέα στον Όλυμπο και η καταπράσινη φύση ξετρελαίνει κάθε επισκέπτη. Η άγρια ομορφιά της ορεινής φύσης με τα πυκνά δάση, η γραφικότητα του Παλιου Ελατοχωρίου και το χιονοδρομικό κέντρο αλλά και η θέση του ανάμεσα στον αρχαιολογικό χώρο του Δίον αλλά και της Βεργίνας, τη γενέτειρα του πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου, καθιστούν την περιοχή άκρως ελκυστική για τους λάτρεις των ορεινών και πολιτιστικών αποδράσεων.

  • Θεσσαλονίκη 98 χιλ.
  • Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης – SKG Μακεδονία 116 χιλ.
  • Κατερίνη 28 χιλ.
  • Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου 8 χιλ
  • Αρχαιολογικός Χώρος ΔΙΟΝ 36 χιλ.
  • Αρχαιολογικός Χώρος Βεργίνα 38 χιλ.
  • Λιτόχωρο – Όλυμπος – 50 χιλ.
  • Παραλιακές ακτές 36 χιλ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΆΤΡΙΟΝ

Παλιός Οικισμός Ελατοχωρίου Πιερίας

Tηλ.: +30 23510 82300
Φαξ: +30 23510 82344
Κιν.: 6934474595
Email: info@atrionhotel.gr

ΜΗ.Τ.Ε.:09.36.Κ.01.3Α.07474.0.1.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΣΠΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ελατοχωρι ξενωνες.ελατοχωρι καιρος,ελατοχωρι ξενοδοχεια,ελατοχωρι χαρτης,ελατοχωρι ινδιανικο χωριο,ελατοχωρι ξενωνες.

ATRION ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ένα Boutique ξενοδοχείο στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας, υψηλής αισθητικής και αντίληψης, τόσο στο design όσο και στο service. στο παλιό ελατοχώρι πιερίας ΚΑΤΕΡΙΝΗ. elatohori greece ξενώνας στο ελατοχώρι ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ελατοχώρι,ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ,ATRION HOTEL,ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΠΙΕΡΙΑ,ELATOHORI,ELATOXORI,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ,ΣΑΟΥΝΑ,ΣΠΑ,SPA,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.