HOTEL ATRION

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATRION ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ATRION, ένα Boutique ξενοδοχείο στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας, υψηλής αισθητικής και αντίληψης, τόσο στο design όσο και στο service. Ένας υπέροχος διάκοσμος σας καλωσορίζει εντυπωσιακά με την είσοδό σας.

Ένας εκλεπτυσμένος προορισμός, για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από τις επαναλήψεις και να βιώσει την απόλυτη μαγεία της φύσης και της παράδοσης.

Ένας υπέροχος διάκοσμος σας καλωσορίζει εντυπωσιακά με την είσοδό σας στο ξενοδοχείο Atrion και οι οικοδεσπότες σας υποδέχονται με παραδοσιακό ποτό καλωσορίσματος.

Το ΑΤΡΙΟΝ είναι ένα “boutique” παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας. Ιδανική επιλογή διαμονής για τoυς λάτρεις των ορεινών αποδράσεων, της ποιότητας και της ηρεμίας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου «ΑΤΡΙΟΝ» είναι οι αντίκες, τα οικογενειακά κειμήλια, οι πίνακες από προσωπική συλλογή , έπιπλα και αντικείμενα υψηλής αισθητικής, που υπάρχουν και δένουν αρμονικά με την όλη διακόσμηση, και ταξιδεύουν τον επισκέπτη πίσω στο χρόνο.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται στα δωμάτια. Η παράδοση δίνει ένα γλυκό φιλί την λιτή πολυτέλεια. Kαθίστε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί, ή απολαύστε από το μπαλκόνι την απέραντη καταπράσινη θέα, που καταλήγει στο βαθύ μπλε του Θερμαϊκού.

Aίθουσα Πρωινού

Ξεκινήστε τη μέρα σας μ’ ένα ελληνικό παραδοσιακό πρωινό.

Café – Bar Atrion

Μετά την περιήγησή σας στα μονοπάτια του παλιού Ελατοχωρίου, απολαύστε ένα ζεστό ρόφημα, ή ένα πότο στο κομψό μπαρ ΑΤΡΙΟΝ του ξενοδοχείου.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ATRION

Μπαρ, Κήπος, Ανελκυστήρας, Χώρος φύλαξης αποσκευών.

Υπηρεσίες

Υπηρεσία δωματίου, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο (με χρέωση).

Ίντερνετ

Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Πάρκινγκ

Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν. Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, η κράτηση δεν είναι εφικτή.

Κατοικίδια ζώα

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες

Visa, Euro/Mastercard. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη.