ΔΩΜΑΤΙΑ DELUXE ATRION ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΔΩΜΑΤΙΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

SUPERIOR ΔΩΜΑΤΙΑ 18 – 20 τ.μ.

Τα Superior δίκλινα δωμάτια διαθέτουν όλα τζάκι και συνδυάζουν παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Deluxe Suite – Υδρομασάζ – 50 τ.μ.

Ιδανική επιλογή πολυτελούς διαμονής. Μία υπέροχη Σουίτα η οποία προσφέρει υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, μπανιέρα με υδρομασάζ και υπέροχη θέα. Άνετες, μεγάλες βεράντες με υπέροχη θέα μέχρι το Θερμαϊκό κόλπο από τη μία πλευρά αλλά και τον επιβλητικό Όλυμπο από την άλλη. Διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ – 30 τ.μ.

Ευρύχωρη και άνετη Σουίτα με τζάκι, υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση. Διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

ΔΩΜΑΤΙΑ DELUXE 20 – 25 τ.μ.

Τα Deluxe δίκλινα δωμάτια διαθέτουν όλα τζάκι και συνδυάζουν παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

JUNIOR SUITE ΣΟΦΙΤΑ – 30 τ.μ.

Οι Loft Junior Suites αποτελούν άκρως ρομαντική επιλογή διαμονής μιας και βρίσκονται στη σοφίτα του κτιρίου και προσφέρουν ιδιαίτερη θαλπωρή και ζεστασιά. Υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι οι παραδοσιακές τζακόσομπες. Μπαλκονάκια με υπέροχη θέα στο μαγευτικό τοπίο. Το μπάνιο περιλαμβάνει καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.ATRION ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ένα Boutique ξενοδοχείο στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας, υψηλής αισθητικής και αντίληψης.Διαμονή στο Ελατοχώρι Πιερίας.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.ATRION ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ένα Boutique ξενοδοχείο στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας, υψηλής αισθητικής και αντίληψης.Διαμονή στο Ελατοχώρι Πιερίας. στο παλιό ελατοχώρι πιερίας ΚΑΤΕΡΙΝΗ. elatohori greece ξενώνας στο ελατοχώρι ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ελατοχώρι,ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ,ATRION HOTEL,ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΠΙΕΡΙΑ,ELATOHORI,ELATOXORI,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ,ΣΑΟΥΝΑ,ΣΠΑ,SPA.